RİZE / ARDEŞEN - Ardeşen Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yusuf MELEKOĞLU - Okul Müdürü

1967 yılında Rize- Ardeşen´de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ardeşen´de lise öğrenimini Samsun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde, Yüksek öğrenimini Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Sanat Eğitim Yüksek Okulu (Önlisans), Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Elektronik Eğitimi (Lisans) olarak tamamladı.

Göreve 1989 yılında Erzurum Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesinde başlamıştır.1993 yılında Fındıklı Endüstri Meslek Lisesinde öğretmen ve müdür yardımcılığı, 1997-2003 yıllarında Ardeşen Mesleki Eğitim Merkezinde Müdür Yrd. 2003 -2011 yıllarında Ardeşen METEM´de Müdür yardımcılığı, Müdür baş yardımcılığı,  27/10/2011 tarihinde 01/07/2020 tarihine arası  aynı okulda okul müdürü olarak görev yapmış olup, 01/07/2020 tarihinden itibaren  halen görev yaptığı Ardeşen Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atanmış,  Okul Müdürü olarak görevini yürütmektedir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.