RİZE / ARDEŞEN - Ardeşen Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bayram Ali DURMAZ - Memur

18 Ağustos 1986 yılında Ardeşen´de doğmuştur. ilkokulu Ardeşen Akkaya Köyü İlkokulunda, ortaokulu Ardeşen Merkez Fatih İlköğretim okulunda lise öğrenimini de Ardeşen Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesinde tamamladı.

2008-2010 yılları arasında Rize Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret önlüsans eğitimimden sonra 2011-2013 yılları arasında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde Lisans Tamamlama eğitimini bitirdi.

2019-2020 Eğitim öğretim yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Turizm ve Otel İşletmciliği bölümünü bitirmiştir.

Meslek hayatına 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde Rize/Ardeşen Işıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Memur görevi ile başlamıştır. 2014 yılından itibaren  okulumuz Ardeşen Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Memur olarak görev yapmaktadır.